bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd, zo ook bij 't Hof van Campe . De woningen beschikken over zonnepanelen, hebben vloerverwarming op de begane grond en worden verwarmd met een warmtepomp: een duurzame vorm van verwarmen die zorgt voor een gelijkmatige en aangename temperatuur. Hieronder zie je wat er nog meer zit inbegrepen!

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is.

Het sanitair in de twee-onder-een-kapwoningen heeft een luxe afwerking. In de twee-onder-een-kapwoningen XL en de vrijstaande woningen heeft het sanitair een topline afwerking. Dit betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch en Grohe uitrusting. Bij de topline afwerking geniet je standaard van een heerlijk ligbad. 

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Lees meer over de sanitair van jouw woning in de sanitairbrochure op de downloadpagina

Downloadpagina
keuken.jpg

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen.

De woningen van 't Hof van Campe - cluster 8 zijn voorzien van een complete luxe keuken. Wil jij meer weten over de keuken? Bekijk dan de keukenbrochure op de downloadpagina.

De keuken is met betrekking tot frontkleur, werkbladkleur en handgrepen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuken geheel naar jouw wens samen te stellen. Hiervoor kun je dan een cheque krijgen ter waarde van de basiskeuken van jouw woning en inleveren bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Naar de downloadpagina
Woning-Type-B-Interieur-Cam-01-web.jpg

Woonklaar: betrek direct je nieuwe woning!

Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering helemaal klaar is en je niet meer hoeft te klussen. Je kunt direct bij ontvangst van de sleutels je nieuwe thuis betrekken. Fijn toch? Bij ’t Hof van Campe – cluster 8 kan dit! Als koper ontvang je een korting van € 1.000,- (incl. btw) bij aanschaf van een basis Woonklaar-pakket in LIV. Met dit pakket wordt de wand- en vloerafwerking op de begane grond en eerste verdieping verzorgd.

Met de verschillende mogelijkheden binnen Woonklaar kun je jouw woning laten voorzien van compleet afgewerkte wanden, vloeren en zelfs raamdecoratie. Precies zoals afgesproken en helemaal klaar voor jouw meubels, wanddecoratie, lampen en meer! Ook de binnendeuren en trapafwerking kan met Woonklaar al vóór oplevering geregeld zijn. De Woonklaar-adviseur laat je in LIV zien welke mogelijkheden er zijn en zorgt dat alles op de door jou gekozen manier woonklaar wordt gemaakt. Kies de vloer van je dromen – PVC, laminaat, vinyl of een keramische vloertegel. De wanden worden glad afgewerkt en voorzien van jouw favoriete kleur(en). De keuze is aan jou. Dát is wonen in je eigen stijl!

Meer over Woonklaar
tuinklaar-web.png

Tuinklaar: geniet direct van je tuin!

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je woning ook je tuin al volledig klaar is? Geniet direct van een mooie tuin, een goede oprit en een degelijk pad bij je woning. Met een Tuinklaar-pakket van LIV ligt dit binnen handbereik. Een professioneel aangelegde tuin, klaar bij oplevering van je woning!

Bij aankoop van een woning in ’t Hof van Campe – cluster 8 ontvang je een aantrekkelijke, korting van € 2.000,- (incl. btw) bij aanschaf van minimaal een basistuin bij Tuinklaar in LIV. Bij een basistuin kun je denken aan een oprit en terras. Tuinklaar houdt rekening met jouw budget, dus je kunt kiezen voor een standaard of luxe inrichting en uiteraard ook een deel van de tuinaanleg zelf of via een andere partij laten verzorgen.

De Tuinklaar-adviseur van LIV vertelt je tijdens een afspraak wat er allemaal mogelijk is, legt je uit hoe de basistuinen zijn opgebouwd en helpt je bij het verder samenstellen van jouw ideale tuin. In de compleet aangelegde LIV-daktuin vind je volop keuzemogelijkheden om je ideeën vorm te geven.

Meer over Tuinklaar

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!