bus auto fiets
Menu

Met dit allerlaatste cluster van ’t Hof van Campe worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. De verkoop van dit laatste cluster is NU gestart! 

De nadruk ligt op twee-onder-een-kapwoningen (18 stuks), waarbij de standaard variant al ruim is, maar de grote variant nóg meer woonoppervlakte biedt. Daarnaast komen er 2 royale vrijstaande woningen. Dit worden echt de eyecatchers van de wijk. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk woonhofje gecreëerd. Dit is de perfecte plek om heerlijk landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten.

Geïnteresseerd?

Bekijk het woningaanbod

Wat kun je verwachten?

Om een beeld te krijgen bij de wijk, kun je er het beste alvast een keer doorheen rijden. Cluster 1 t/m 4 en 6 zijn namelijk al opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De uitstraling en stijl van de vorige clusters wordt ook doorgetrokken naar dit cluster.

Bij cluster 8 komen er met name twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen. Ook deze woningen zullen de kenmerkende landelijke architectuur krijgen van 't Hof van Campe.

Verwachte planning

 • 27 mei 2021: start verkoop

  27 mei 2021: start verkoop

 • 6 juni 2021: sluiting inschrijfperiode

  6 juni 2021: sluiting inschrijfperiode

 • 10 juni 2021 18:30: online optantenavond

  10 juni 2021 18:30: online optantenavond

 • Tweede kwartaal 2022: start bouw

  Tweede kwartaal 2022: start bouw

Meer over

de locatie