bus auto fiets
Menu

Met dit allerlaatste cluster van ’t Hof van Campe worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. De verkoop van dit laatste cluster start naar verwachting medio 2021.

De nadruk ligt op twee-onder-een-kapwoningen (18 stuks), waarbij de standaard variant al ruim is, maar de grote variant nóg meer woonoppervlakte biedt. Daarnaast komen er 2 royale vrijstaande woningen. Dit worden echt de eyecatchers van de wijk. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk woonhofje gecreëerd. Dit is de perfecte plek om heerlijk landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten.

Op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je in!

Wat kun je verwachten?

Om een beeld te krijgen bij de wijk, kun je er het beste alvast een keer doorheen rijden. Cluster 1 t/m 4 en 6 zijn namelijk al opgeleverd aan de nieuwe bewoners. De uitstraling en stijl van de vorige clusters wordt ook doorgetrokken naar dit cluster.

Bij cluster 8 komen er met name twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen. Ook deze woningen zullen de kenmerkende landelijke architectuur krijgen van 't Hof van Campe.

Verwachte planning

  • Voorjaar 2021: nieuwe virtuele tour online

    Voorjaar 2021: nieuwe virtuele tour online

  • Medio 2021: Start verkoop

    Medio 2021: Start verkoop

Woningtypes

Hieronder is te zien welke en hoeveel woningtypes er komen in dit cluster. 

Twee-onder-een-kapwoning

Aantal 4

Twee-onder-een-kapwoning XL

Aantal 14

Vrijstaande woning

Aantal 2

Meer over

de locatie

Update

Cluster 8 gaat medio 2021 in verkoop!

Cluster 8 gaat medio 2021 in verkoop!

Alle woningen van cluster 7 zijn verkocht, maar medio 2021 gaat cluster 8 - het allerlaatste cluster - in verkoop! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om updates als eerste in je mailbox te ontvangen.

Schrijf je in