bus auto fiets
Menu

Cluster 7

De verkoop van cluster 7 is gestart. Vanaf nu staat alle woninginformatie online – zoals de woningprijzen per bouwnummer en de brochures – en kun jij je via je persoonlijke accountomgeving inschrijven op jouw favoriete woning(en)!

Cluster 7 bestaat in totaal uit 23 fraaie woningen: 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Qua gevel is gekozen voor een aansprekende Oudhollandse stijl, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen.

Ook bij dit cluster is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Door de ruimtelijke opzet is dit een zeer kindvriendelijk woonhofje. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen.

Hieronder zie je de woningimpressies van cluster 7!

Wat kun je verwachten?

Om een beeld te krijgen bij de wijk, kun je er het beste alvast een keer doorheen rijden of lopen. De vorige clusters zijn namelijk al opgeleverd aan de nieuwe gelukkige bewoners. De uitstraling en stijl van de vorige clusters wordt ook doorgetrokken naar dit cluster.

De 23 woningen van cluster 7 – 17 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen – bieden volop woonoppervlak en worden compleet opgeleverd. Zo beschikken de woningen over een warmtepomp, zonnepanelen en worden ze opgeleverd met complete keuken en badkamer. Via de virtuele tour kun je de groene omgeving van ’t Hof van Campe verkennen en (via het oog-icoontje) zijn de prachtige woningen van cluster 7 – gelegen aan een mooi hofje – van dichtbij te bewonderen.

Dit is de planning

  • VANAF NU: start voorverkoop

    VANAF NU: start voorverkoop

  • 7 januari 2021: start verkoop!

    7 januari 2021: start verkoop!

  • 20 januari 2021: einde inschrijfperiode

    20 januari 2021: einde inschrijfperiode

Meer over

de locatie

Update

DE VERKOOP IS GESTART!

DE VERKOOP IS GESTART!

Vanaf nu kun jij je inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Bekijk het woningaanbod en schrijf je snel in!

Naar het woningaanbod