bus auto fiets
Menu

Cluster 7

Alle woningen van cluster 7 zijn verkocht.

Cluster 7 bestaat in totaal uit 23 fraaie woningen: 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Qua gevel is gekozen voor een aansprekende Oudhollandse stijl, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen.

Ook bij dit cluster is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Door de ruimtelijke opzet is dit een zeer kindvriendelijk woonhofje. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen.

Hieronder zie je de woningimpressies van cluster 7!

Over de woningen

Om een beeld te krijgen bij 't Hof van Campe, kun je er het beste alvast een keer doorheen rijden of lopen. De vorige clusters zijn namelijk al opgeleverd aan de nieuwe gelukkige bewoners. De uitstraling en stijl van de vorige clusters wordt ook doorgetrokken naar dit cluster.

De 23 woningen van cluster 7 – 17 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen – bieden volop woonoppervlak en worden compleet opgeleverd. Via de virtuele tour kun je de groene omgeving van ’t Hof van Campe verkennen en (via het oog-icoontje) zijn de woningen van cluster 7 – gelegen aan een mooi hofje – van dichtbij te bewonderen.

Meer over

de locatie

Update

Cluster 8 gaat medio 2021 in verkoop!

Cluster 8 gaat medio 2021 in verkoop!

Alle woningen van cluster 7 zijn verkocht, maar medio 2021 gaat cluster 8 - het allerlaatste cluster - in verkoop! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om updates als eerste in je mailbox te ontvangen.

Schrijf je in