bus auto fiets
Menu

Over 't Hof van Campe

Met cluster 8 van ’t Hof van Campe sluiten we dit prachtige nieuwbouwproject in Ewijk in stijl af. Dit laatste cluster bestaat uit 20 woningen: 18 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De bouw van deze woningen is in volle gang.

’t Hof van Campe bestaat uit 8 ruimtelijk opgezette wijkjes - clusters - met veel aandacht voor groen. De woningen van de eerste 6 clusters zijn al opgeleverd en alle woningen van cluster 7 zijn verkocht en de bouw hiervan is bijna voltooid. De bouw van cluster 8 is inmiddels ook van start gegaan.

Om een beeld te krijgen van de vorige clusters kun je hieronder de impressies vinden van cluster 5 en 6. Wil je een échte indruk krijgen van de woningen, het groen en het fijne wijkgevoel? Loop dan eens door 't Hof van Campe heen en ervaar de ruimte, het groen en de heerlijke woonomgeving!

't Hof van Campe

Cluster 5 en 6

De onderstaande impressies van cluster 5 en 6 laten goed zien hoe heerlijk wonen het is in 't Hof van Campe. Deze clusters bestaan uit karakteristieke vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Alle woningen zijn gebouwd in een prachtige landelijke stijl, met variatie in de gevels en kappen en met veel aandacht voor detaillering.

Beide clusters zijn al helemaal opgeleverd. Samen met de voorgaande cluster kan je hier dus goed rondlopen om de sfeer van jouw nieuwe woonwijk te proeven. Dit is de perfecte plek om heerlijk te wonen, tot rust te komen en van de natuur te genieten.

2028,0 Klokgroep - Hof van Campe - cluster 5_pano1_capture1_web.jpg
2028,2-Klokgroep---Hof-van-Campe---cluster-5--riet_72dpiNIEUW2.jpg
2028,0 Klokgroep - Hof van Campe - cluster 5_pano3_capture1_web.jpg