bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject 't Hof van Campe

Het nieuwbouwplan is zeer ruim en groen opgezet en is prachtig gelegen, met in de nabijheid eeuwenoude boerderijen, kasteel Slot Doddendael en het mooie natuurgebied De Ewijkse Plaat. 

’t Hof van Campe bestaat uit 8 ruimtelijk opgezette kleine wijken - clusters - die letterlijk in het groen liggen. De woningen van de eerste 6 clusters zijn al opgeleverd en alle woningen van cluster 7 zijn verkocht. Daarom is het nu tijd voor cluster 8, dat medio 2021 in verkoop gaat en bestaat uit 20 prachtige woningen!

Om een beeld te krijgen van de vorige clusters kun je hieronder de impressies vinden van cluster 5 en 6. Wil je een échte indruk krijgen van de woningen, het groen en het fijne wijkgevoel? Loop dan eens door 't Hof van Campe heen en ervaar de ruimte, het groen en de heerlijke woonomgeving! 

De woningen van 't Hof van Campe sluiten perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Ewijk. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is veel aandacht voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere wijk zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijkertijd behoudt ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De wijken worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voorkomt.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

't Hof van Campe

Cluster 5 en 6

De onderstaande impressies van cluster 5 en 6 laten goed zien hoe heerlijk wonen het is in 't Hof van Campe. Deze clusters bestaan uit karakteristieke vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Alle woningen zijn gebouwd in een prachtige landelijke stijl, met variatie in de gevels en kappen en met veel aandacht voor detaillering. De woningen staan op ruime percelen en in de wijk is volop groen te vinden.

Beide clusters zijn al helemaal opgeleverd. Samen met de voorgaande cluster kan je hier dus goed rondlopen om de sfeer van jouw nieuwe woonwijk te proeven. Dit is de perfecte plek om heerlijk te wonen, tot rust te komen en van de natuur te genieten.

Bevalt de sfeer van de wijk? Lees dan snel verder over cluster 7 & cluster 8.

2028,0 Klokgroep - Hof van Campe - cluster 5_pano1_capture1_web.jpg
2028,2-Klokgroep---Hof-van-Campe---cluster-5--riet_72dpiNIEUW2.jpg
2028,0 Klokgroep - Hof van Campe - cluster 5_pano3_capture1_web.jpg

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor cluster 7 en 8!

Blijf op de hoogte

En nu...

Tijd voor cluster 7 en 8!

Zoals gezegd: met cluster 7 en 8 worden de laatste prachtige woningen van 't Hof van Campe gerealiseerd. Ook deze 2 laatste clusters worden gebouwd in de kenmerkende ruimtelijke en groen opgezette woonhofjes.

Bij cluster 7 ligt de nadruk op hoek- en tussenwoningen. Daarnaast komen er enkele twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen van dit cluster zijn inmiddels verkocht.

Bij cluster 8 komen er met name twee-onder-een-kapwoningen (18 stuks) en daarnaast 2 vrijstaande woningen. Ook deze woningen krijgen een prachtige architectuur en komen te liggen in een groen woonhofje.

Voor cluster 8 zal de planning concreter worden naarmate we dichter bij de start verkoop komen: 

Planning cluster 7:

  • Alle woningen zijn verkocht.

Verwachte planning cluster 8:

  • Medio 2021: start verkoop

Update

Cluster 8 gaat medio 2021 in verkoop!

Cluster 8 gaat medio 2021 in verkoop!

Alle woningen van cluster 7 zijn verkocht, maar medio 2021 gaat cluster 8 - het allerlaatste cluster - in verkoop! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om updates als eerste in je mailbox te ontvangen.

Schrijf je in