bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Zomaar een ochtend in 't Hof van Campe...

3 april 2019

Vanochtend werd je weer heerlijk wakker van de tientallen vogels die je vrolijk ‘Goedemorgen’ toe tjielpten. De rust en natuur in deze woonwijk bevallen je uitermate goed.

Je gooit de ramen open en een frisse wind waait door de vier slaapkamers op de eerste verdieping. Na het ochtendritueel in jouw royale badkamer, neem je jezelf voor om vanavond weer eens een lekker bad te nemen. Als je beneden komt, is de ontbijttafel in de luxe leefkeuken nog een gezellige bende. Zo te zien hebben de kids een voedzaam ontbijt gehad! Je smeert zelf ook nog even wat, en met je ontbijtje in de hand loop je naar je favoriete stoel in de woonkamer. Met een grijns op je gezicht plof je neer en droom je weg in het boek waar je aan laatst in begonnen bent. Vanuit je luie stoel werp je af en toe een blik op de kinderen, die je door de dubbele tuindeuren lekker ziet rondrennen in de riante tuin. Zo had jij het je helemaal voorgesteld toen je deze droomwoning kocht. Beter dan dit kan het niet worden…

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwbouwwoning in de buurt van Nijmegen? De drukte van de stad binnen handbereik maar de charme, rust en voorzieningen van een dorp? Denk dan eens aan een vrijstaande woning in ’t Hof van Campe in Ewijk! Deze nieuwe, groene woonwijk ligt vlak bij de rivier de Waal, aan de rand van het gezellige Beuningen en binnen een mum van tijd ben je op de A73 en de A50. ’t Hof van Campe is landelijk gelegen, de woningen hebben een prachtig uitzicht en er is genoeg ruimte en speelgelegenheid voor de kinderen. De woningen zijn bij jonge gezinnen erg in trek, en de meeste zijn inmiddels verkocht. Maar gelukkig… er zijn nog een aantal woningen beschikbaar!

Luxe wonen in jouw eigen stijl

De woningen in ’t Hof van Campe hebben door de landelijke moderne architectuur een warme, karakteristieke uitstraling. De beschikbare woningen hebben een flinke garage en zijn ruim opgezet op een perceel tussen 391 en 527 m2. Door de dubbele tuindeuren in de woonkamer valt er veel licht in de woningen en loop je zo je tuin in. De woningen zijn allen uitgerust met een royale leefkeuken met moderne apparatuur en voorzien van een comfortabele ruime badkamer met hoogwaardig sanitair van Villeroy en Boch. Enkele woningen hebben een vergrote woonkamer door de uitbouw van 2.40 meter, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt als je met de inrichting aan de slag gaat. Dat wordt een makkie met het interieuradvies dat je bij de woning cadeau krijgt, volledig op maat en naar jouw eigen persoonlijke stijl.

Inloopmoment

Interessant voor jou en wil je meer weten? Kom dan langs tijdens het inloopmoment op donderdagavond 11 april 2019 in LIV, waar je meer informatie kunt krijgen over de nog beschikbare woningen in ’t Hof van Campe in Ewijk. Loop tussen 18.30 en 19.30 uur gerust binnen, een afspraak maken is niet nodig; makelaars Melissa en Margot weten alles over dit project en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. Is één van deze woningen iets voor jou, dan hoef je niet lang te wachten voor de bouw begint: in juni is het al zo ver!