bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop van start: geef je voorkeuren door!

17 december 2020

De voorverkoop van ’t Hof van Campe – cluster 7 is gestart! In dit artikel vertellen we je meer over de voorverkoop en de verdere planning.

Geef je voorkeuren door!
Via de kavelkaart zie je de ligging per bouwnummer. Ook de plattegronden, woningomschrijving, nieuwe woningbeelden en vanaf-prijs per woningtype zijn daar te bekijken. We hebben de woningen extra ruim gemaakt, met een woonoppervlak van 122 tot 164 m2! De prijzen van de rijwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen XL liggen hierdoor iets boven de verwachte prijsindicaties zoals eerder vermeld op de website.

Je kunt via ‘Voorkeuren doorgeven’ aangeven wat jouw favoriete bouwnummers zijn. Deze voorkeuren staan dan al klaar in je online inschrijfformulier zodra de verkoop start. Je kunt jouw voorkeuren altijd nog aanpassen. Geef je alvast jouw favoriete bouwnummers door tijdens de voorverkoop, dan maak je straks bij de toewijzing meer kans op de woning van jouw voorkeur.

Dit kun je verder verwachten
Vanaf donderdag 7 januari om 12.00 uur zijn de woningen in verkoop. Je kunt dan alle woninginformatie online terugvinden en je inschrijven via je persoonlijke accountomgeving. De verwachte interesse in de woningen is groot, dus loop je kans niet mis en zet de datum alvast in je agenda!

PS. Misschien heb je het gemist, maar sinds vorige week kun je via de virtuele tour de woningen van cluster 7 ook van dichtbij bewonderen! Klik hiervoor op het oog-icoontje.

Geef je woningvoorkeur door!