bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start bijna!

5 januari 2021

We beginnen het nieuwe jaar goed met de start verkoop van 't Hof van Campe - cluster 7 in Ewijk. Donderdag 7 januari om 12.00 uur gaat de verkoop van start! Vanaf dan kun jij je inschrijven op je favoriete woning(en).

Eenvoudig inschrijven
Vanaf a.s. donderdag 12.00 uur is alle informatie over de woningen en het inschrijfproces op de website terug te vinden. Je kunt je dan inschrijven via je persoonlijke accountomgeving.

LIV: advies op alle woonvlakken
Ben jij straks één van de gelukkige kopers, dan kun je na de koop rekenen op deskundige advisering en ondersteuning vanuit het LIV Woonbelevingscentrum. Een nieuwe woning is natuurlijk fantastisch, maar er komt ook veel bij kijken. Daarom krijg je als koper een LIV Wooncoach toegewezen die je adviseert en helpt met het maken van de beste keuzes, zoals over de bouw- en interieuropties die helemaal aansluiten op jouw woonwensen!

Vragen?
Heb je straks vragen over de woningen of je inschrijving, of heb je op dit moment vragen? Op de contactpagina vind je de contactgegevens van de makelaars, die klaarstaan om je vragen te beantwoorden.

Meer over LIV