bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop cluster 8 gestart!

27 mei 2021

Het is zover: de woningen van ’t Hof van Campe – cluster 8 zijn in verkoop!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige woningen, in het allerlaatste cluster van dit groene project? Mis je kans dan niet en schrijf je snel in, want de interesse is groot!

Zo schrijf jij je in
Je kunt op de aanbodpagina de woningen bekijken en jouw favoriet(en) bepalen. Heb jij jouw voorkeuren al doorgegeven? Dan staan deze al gereed in je persoonlijke accountomgeving.

Om je in te schrijven, kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen en ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 6 juni. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Via de downloadpagina kun je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving downloaden. Op deze pagina lees je wat er allemaal zit inbegrepen in de woningen. Goed om te weten: naast een complete keuken en badkamer ontvang je in totaal € 3.000,- euro korting op Woonklaar + Tuinklaar, waarmee je jouw woning al vóór oplevering helemaal kunt laten afwerken en laten voorzien van een fijne tuin!

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk dinsdag 8 juni of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan ontvang je een uitnodiging voor de digitale optantenavond op donderdag 10 juni om 18.30 uur. Hier krijg je meer informatie over het verkoopproces en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Vragen?
Heb je op dit moment vragen, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de makelaar via telefoon of het contactformulier. Je kunt je vraag ook stellen via de 'Mijn chat'-functie binnen je accountomgeving.

Naar het woningaanbod!