bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Startdatum (voor)verkoop + nieuwe beelden!

10 december 2020

Goed nieuws: we kunnen de startdatum van de voorverkoop en de definitieve verkoop met je delen! Daarnaast kun je de woningen van ’t Hof van Campe – cluster 7 nu ook vanaf ooghoogte bewonderen via de virtuele tour.

Voorverkoop
Volgende week donderdag 17 december om 12.00 uur start de voorverkoop van cluster 7. Vanaf dan staat er nieuwe woninginformatie online – zoals richtprijzen per woningtype – en kun je vast bepalen naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Als je tijdens de voorverkoop digitaal je voorkeuren doorgeeft, dan staan deze al klaar wanneer de verkoop start (je kunt dan altijd je voorkeuren nog aanpassen). Daarnaast kun je hierdoor een grotere kans maken op de woning van jouw voorkeur.

Verkoop
De verkoop start donderdag 7 januari om 12.00 uur. Vanaf dan staat alle woninginformatie online – zoals de woningprijzen per bouwnummer en de brochures – en kun jij je via je persoonlijke accountomgeving inschrijven op jouw favoriete woning(en)!

Nieuwe woningbeelden
Via de virtuele tour kun je de woningen van cluster 7 nu ook van dichtbij bewonderen! Zoom hiervoor in op cluster 7 en klik op het oog-icoontje. Bekijk de prachtige landelijke uitstraling van de woningen én de fraaie ligging aan een groen hofje. Zie jij jezelf hier al heerlijk vrij wonen?

Neem de virtuele tour!