bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum bekend, geef alvast je voorkeuren door!

20 mei 2021

Goed nieuws: we kunnen de start verkoopdatum van ’t Hof van Campe – cluster 8 met je delen!

Vanaf volgende week donderdag 27 mei om 12.00 uur kun jij je inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur!

Je kunt op basis van de nieuwe informatie die online staat nú alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Voorkeuren doorgeven
Op de woningaanbodpagina kun je de nieuwe woningimpressies, sfeerplattegronden en prijsindicaties per bouwnummer bekijken. Op welke woning(en) wil jij je vanaf 27 mei gaan inschrijven? Als je dit op de woningaanbodpagina alvast doorgeeft - via de button ‘Voorkeur doorgeven’ - dan staan straks bij de start van de verkoop jouw woningvoorkeuren al gereed op het inschrijfformulier in je accountomgeving. De voorkeuren kun je altijd nog aanpassen voordat je jouw inschrijving definitief verstuurt.

Bekijk de woningen vanuit ooghoogte
Via de virtuele tour kun je de woningen van cluster 8 ook van dichtbij bewonderen! Zoom hiervoor in op cluster 8 en klik op het oog-icoontje. Bekijk de fraaie uitstraling van de woningen en het ruimtelijke, groene karakter van het cluster. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

De voordelen van Tuinklaar en Woonklaar!
Ben jij straks één van de gelukkige kopers bij ’t Hof van Campe – cluster 8, dan ontvang je aantrekkelijke kortingscheques voor Tuinklaar en Woonklaar van LIV.

Tuinklaar. Geniet direct bij de oplevering van je woning van een mooie tuin, een goede oprit en een degelijk pad bij je woning. Met een Tuinklaar-pakket van LIV ligt dit binnen handbereik. Als koper ontvang je een korting van € 2.000,- bij aanschaf van een basistuin bij Tuinklaar.

Woonklaar. Stel je eens voor: je woning is al vóór oplevering helemaal afgewerkt en je hoeft niet meer te klussen. Ideaal, toch? Met Woonklaar van LIV kun je jouw woning laten voorzien van compleet afgewerkte wanden, vloeren, trappen, raamdecoratie en binnendeuren in jouw stijl. Je ontvangt als koper een korting van € 1.000,- bij aanschaf van een basis Woonklaar-pakket.

De Tuinklaar- en Woonklaar-adviseurs bespreken in LIV alle mogelijkheden met je, helpen je bij het maken van de beste keuzes en zorgen dat alles op de door jou gekozen manier wordt geregeld. Bekijk de video's over Tuinklaar en Woonklaar!

Voorkeuren doorgeven via aanbodpagina!