bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningen in aantocht

25 februari 2021

Na de succesvolle verkoopperiode van ’t Hof van Campe – cluster 7 zijn nu de voorbereidingen voor het laatste cluster in volle gang!

Cluster 8 van ’t Hof van Campe
Met cluster 8 – het allerlaatste cluster van ’t Hof van Campe – worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. De verkoop start over enkele maanden, naar verwachting medio 2021. De nadruk ligt op ruime twee-onder-een-kapwoningen (18 stuks). Daarnaast komen er 2 royale vrijstaande woningen. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk woonhofje gecreëerd: de perfecte plek om landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten. De komende periode ontvang je meer informatie over de woningen.

Den Elt
Zoek jij een woning die al op kortere termijn in verkoop gaat, en/of gaat jouw voorkeur uit naar een levensloopbestendige woning? In de buurt van ’t Hof van Campe – iets dichter bij het dorpshart van Ewijk – gaat in de eerste week van april het project Den Elt in verkoop. Het aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen (waarvan een deel levensloopbestendig kan worden uitgevoerd) en levensloopbestendige (semi)bungalows. Klik hieronder om meer te lezen.

Over Den Elt