bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe virtuele tour!

3 december 2020

Mooi nieuws: de virtuele tour is vernieuwd! Bekijk vanuit de lucht de ligging van cluster 7 & 8 van 't Hof van Campe en de verschillende hotspots in de omgeving.

Vernieuwde virtuele tour
Via de virtuele tour krijg je vanuit de lucht een goede indruk van de woningen van cluster 7, die vanaf volgende week ook vanuit ooghoogte zijn te bewonderen in de virtuele tour. Zoals typerend voor ’t Hof van Campe wordt ook cluster 7 zeer ruimtelijk van opzet en krijgen de woningen een aansprekende landelijke uitstraling. Door de aandacht voor groen en veel ruimte tussen de woningen zal het hier heerlijk vrij en landelijk wonen zijn!

Dit kun je verwachten
De start verkoop van cluster 7 komt steeds dichterbij. Binnenkort kunnen we de definitieve start verkoopdatum met je delen. Ook ontvang je de komende periode meer informatie over de woningen en de inschrijfprocedure.

We vragen straks bij het inschrijven ook de nodige financiële informatie. Heb jij al helder wat er qua hypotheek mogelijk is? Bij LIV Hypotheken of een andere hypotheekadviseur/bank naar keuze kun jij je laten adviseren en een ‘hypotheekbelofte’ aanvragen: een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Stuur je deze straks mee bij je inschrijving, dan kan dit jouw kans vergroten bij de woningtoewijzing. Het is daarmee namelijk duidelijk dat jij de woning kunt bekostigen.

Neem de virtuele tour!