bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe virtuele tour + planning cluster 8!

11 mei 2021

Ben jij benieuwd naar de ligging van ’t Hof van Campe – cluster 8? Bekijk dan snel de vernieuwde virtuele tour!

Vernieuwde virtuele tour
Via de virtuele tour krijg je vanuit de lucht een indruk van de 20 riante woningen van cluster 8, het allerlaatste cluster van ’t Hof van Campe. Zoals typerend voor dit project is ook cluster 8 ruimtelijk van opzet, met grote kavels en veel groen in en rondom de wijk.

Door in te zoomen en op het oog-icoontje te drukken, kun je de woningen ook van dichtbij bewonderen. Zo krijg je een goed beeld van de bijzondere architectuur en het open, groene karakter van de wijk.

Dit kun je verwachten
Naar verwachting gaan de woningen van cluster 8 eind mei / begin juni in verkoop. Volgende week donderdag kunnen we de exacte start verkoopdatum bekendmaken. Ook staan vanaf dan de prijsindicaties (bandbreedtes) per bouwnummer online en kun je alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven. Doe je dit, dan staan jouw woningvoorkeuren bij de start van de verkoop al gereed op het inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving. Je voorkeuren kun je natuurlijk altijd nog aanpassen voordat je jouw inschrijving definitief verstuurt.

Neem de virtuele tour!