bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bewoner aan het woord!

26 januari 2021

We spraken met Kelly – een bewoner van een prachtige vrijstaande woning in cluster 5 van ’t Hof van Campe – en vroegen hem waarom hij en zijn partner Daisy hebben gekozen om hier te wonen.

Gunstig gelegen
Bij de keuze voor ’t Hof van Campe speelde de ligging van het project een belangrijke rol voor Kelly en Daisy. Kelly: “Ik werk als consultant in de Randstad. Voor mij is de toegankelijkheid van een snelweg dus erg belangrijk. Ik heb hiervoor in Venlo, Helmond en Cuijk gewoond, maar Ewijk ligt toch meer centraal om ergens in Nederland te komen. Mijn vriendin Daisy werkt in Wijchen, dus voor haar is het ook een ideale plek om te wonen, ze is nu in ongeveer 12 minuten op haar werk.”

Modern wonen in een landelijk gebied
Op de vraag of hij mensen een woning in ’t Hof van Campe zou aanraden, antwoordt Kelly grappend: “Eigenlijk niet, omdat het hier nu zo heerlijk rustig is.” Dan serieuzer: “Ik raad iedereen aan die een modern huis wil in een landelijk gebied om hier te komen wonen.”

Over het moderne karakter van de woning vervolgt hij: “Het eerste wat mij opviel aan de woningen was de moderne uitstraling in combinatie met de verschillende architectonische keuzes. Bekijk je ons huis van binnen, dan zie je direct dat wij de uitstraling van de buitenkant ook aan de binnenkant hebben doorgetrokken. We hebben een witte woning en binnen is ook erg veel wit en licht te vinden. Naast de woning zelf spreekt ook de open en landelijke omgeving van ’t Hof van Campe ons heel erg aan.”

We wensen Kelly en Daisy nog heel veel woonplezier in ’t Hof van Campe!

Zie jij jezelf al heerlijk wonen in ’t Hof van Campe – cluster 7? Bekijk hieronder het woningaanbod en schrijf je in!

Naar het woningaanbod