bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Aanleg definitieve wegverharding Campsebaan

Vanaf 2014 is Gebr. Remmits uit Wijchen bezig met de aanleg van de infrastructuur binnen nieuwbouwplan Hof van Campe. De komende periode zullen zij gaan starten met de aanleg van de definitieve wegverharding in de Campsebaan.

Vanaf 8 januari 2018 tot medio maart 2018 worden delen van de Campesebaan, gelegen tussen de Porta en de kruising van de Hekkeslag, opgebroken en voorzien van een klinkerverhardering. Hierdoor is de weg tijdelijk afgesloten en dien je (mogelijk) een andere route te gebruiken om de woning te verlaten of te bereiken. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 3 fases om de bereikbaarheid van jullie woning te waarborgen. 

Fase 1:

In fase 1 is het deel van de Campsebaan afgesloten voor alle verkeer vanaf de Porta tot de kruising met de Gildcamp.

Bewoners aan Porta en Fossa kunnen hun woning verlaten en bereiken via de route Porta - Batenplak - Van Heemstraweg. Bewoners aan de Gildcamp en Schevencamp kunnen hun woning verlaten en bereiken via de route Campsebaan - Ooigraaf - Schoenaker. Verkeer uit de richting van de Schoenaker en Ooigraaf kan via de Hekkeslag en Klaphekstraat naar Ewijk (blijven) rijden.

De werkzaamheden starten vanaf 8 januari 2018 en zullen tot medio februari 2018 duren.

Fase 1 Hvc

Fase 2:

In fase 2 is het deel van de Campsebaan afgesloten (voor alle soorten verkeer), vanaf de kruising Gildcamp tot de kruising met de Schevencamp. 

Bewoners aan Gildcamp, Porta en Fosca kunnen hun woning verlaten en bereiken via de route Campsebaan - Porta - Blatenplak - Van Heemstraweg. Bewoners aan de Schevencamp kunnen hun woning verlaten en bereiken via de route Campsebaan - Ooigraaf - Schoenaker. Verkeer uit de richting van de Schoenaker en Ooigraaf kan via de Hekkeslag en Klapkhekstraat naar Ewijk (blijven) rijden.

De werkzaamheden zullen direct aansluiten op fase 1 en tot eind februari 2018 gaan duren.

Fase 2 Hvc

Fase 3:

In fase 3 is het deel van de Campsebaan afgesloten (voor alle soorten verkeer) vanaf de kruising Schevencamp tot de kruising met de Hekkeslag.

Bewoners aan de Schevencamp, Gildcamp, Porta en Fossa kunnen hun woning verlaten en bereiken via de route Campsebaan - Porta - Blatenplak - Van Heemstraweg. Verkeer uit de richting van de Schoenaker en Ooigraaf kan via de Hekkeslag en Klaphekstraat naar Ewijk (blijven) rijden.

De werkzaamheden zullen direct aansluiten op fase 2 en tot medio maart 2018 gaan duren.

Fase 3 Hvc

Tijdens de gehele uitvoering van de werkzaamheden is de woning te bereiken. Vanwege de onvoorspelbare weersomstandigheden is geen exacte planning aan te geven. Indien er vorst optreedt of sneeuw valt, kunnen er mogelijk geen werkzaamheden uitgevoerd worden. Ook bij (hevige) regenval ka het voorkomen dat de werkzaamheden tijdelijk gestaakt moeten worden.

Gebr. Remmits probeert uiteraard de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Wanneer er vragen of opmerkingen zijn over de werkzaamheden, verzoeken wij je contact op te nemen met Gebr. Remmits.


Gebr. Remmits BV
Dhr. Marcel Verploegen
Tel.: 024- 641 24 43
Email: info@remmitsgww.nl

 

Actuele projectupdates