bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Ewijk is een pittoresk dorpje gelegen binnen de gemeente Beuningen en ligt slechts op 15 autominuten vanaf Nijmegen

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bekijk virtuele tour
Overig Locatie 1 1500X850
Overig Locatie 2 1500X850
Overig Locatie 3 1500X850
Overig Locatie 4 1500X850
Overig Locatie 5 1500X850
Overig Locatie 6 1500X850
Overig Locatie 7 1500X850
Overig Locatie 8 1500X850

Over het project

In 't Hof van Campe worden 182 nieuwbouwwoningen gebouwd, waarvan 35 procent starters- en huurwoningen. De overige woningen zijn vrije sectorwoningen. de nieuwe wijk sluit perfect aan bij de kenmerkende traditionele bebouwing. Er komen allerlei soorten huizen: rijwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand en appartementen. Allemaal gebouwd is een landelijke stijl met variatie in gevels en kappen en aandacht voor detaillering.  

  • Omgeving

    Wonen in 't Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De oer-Nederlandse uiterwaarden, met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden, bevinden zich op een steenworp afstand. Natuurgebieden, agrarische gronden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die rust en ontspanning brengt, en zorgt voor sfeer en recreatiemogelijkheden. 

  • Wat zit er in de buurt

    't Hof van Campe ligt op een perfecte locatie in het pittoreske dorpje Ewijk binnen de gemeente Beuningen, tussen enerzijds de wijken Keizershoeve I en Den Alst en anderzijds de sportaccomodaties langs de Schoenaker. Het centrum van Beuningen is binnen handbereik en Nijmegen ligt op slechts 15 autominuten. Ook ligt 't Hof van Campe dicht bij de A73 en de A50 waardoor Utrecht, 's-Hertogenbosch en Eindhoven goed bereikbaar zijn. Nederland wordt zo een stuk kleiner.  

  • Wie worden je buren

    't Hof van Campe ligt in de Gemeente Beuningen, in de streek Het Rijk van Nijmegen, dichtbij de Overbetuwe en het Land van Maas en Waal kenmerkt deze streek zich door een zeer gevarieerd landschap. Beuningen is een aangename gemeente waar iedereen zich snel thuis voelt. Met een rijk verenigingsleven, een gezellig winkelcentrum en verschillende leuke cafés en restaurants. 

Centrale ligging

In ’t Hof van Campe kun je heerlijk genieten van de rustige en groene omgeving. Maar wist je dat je ook zo weer midden in de bruisende stad staat? Van je eigen voordeur tot hartje Utrecht binnen een uur met de auto en zelfs maar tien minuten rijden voor een bezoekje aan Nijmegen! Als je de auto liever laat staan kun je ook altijd met het openbaar vervoer op pad. Zo kom jij op welke manier je maar wilt altijd snel op je bestemming aan. 

Afstand tot
Nijmegen 25 min 15 min 20 min
Arnhem 25 Min
Den Bosch 30 Min
Utrecht 55 Min

Hotspots in de buurt

Er is genoeg te beleven rond ’t Hof van Campe! Je kunt een uitgebreide wandeling door de uiterwaarden maken, heerlijk over de rustige dijk fietsen of een lekker hapje eten na een uitgebreide shopsessie. In het aangrenzende Ewijk, Beuningen en Winssen vind je namelijk precies wat jij nodig hebt, direct naast je eigen voordeur. 

Nijmegen centrum
1

Nijmegen centrum

Op nog geen 15 autominuten en 40 fietsminuten van ‘t Hof van Campe ligt Nijmegen: de oudste stad van Nederland waar je uren kunt rondslenteren door de prachtige binnenstad. Het is dé plek in deze omgeving om heerlijk te shoppen en te genieten van het bourgondische leven. Zo is er een grote diversiteit aan gezellige cafeetjes en hippe eettentjes.

Slot Doddendael, Ewijk
2

Slot Doddendael, Ewijk

Een karakteristiek middeleeuws kasteel in het land van Maas en Waal. Het slot kent een rijke geschiedenis die je tegenwoordig kunt ervaren tijdens een bezoekje aan de slotgrachten en boomgaarden. U kunt ook terecht in Brasserie Baronne, een laagdrempelig en sfeervol restaurant, die werkt met verse (streek)producten.

Plaat van Ewijk
3

Plaat van Ewijk

Voor een mooi natuurgebied hoef je niet ver te reizen. De plaat van Ewijk ligt naast de brug over de Waal. Naast de prachtige flora van het rivierengebied kun je hier ook genieten van wilde konikpaarden en runderen.