bus auto fiets
Menu

Locatie 't Hof van Campe

Waar ligt 't Hof van Campe in Ewijk en wat is er in de buurt te doen? 

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bekijk virtuele tour

Over 't Hof van Campe Ewijk

In 't Hof van Campe worden in totaal 182 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, waarvan ongeveer 35 procent starters- en huurwoningen. De overige woningen zijn vrije sectorwoningen. De nieuwe wijk sluit perfect aan bij de kenmerkende traditionele bebouwing in Ewijk. Er komen allerlei soorten huizen: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Allemaal gebouwd in een landelijke stijl met variatie in gevels en kappen en aandacht voor detaillering. Cluster 7 en 8 zijn de laatste woningen die nog gebouwd gaan worden in 't Hof van Campe!

  • Omgeving

    Wonen in 't Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De prachtige uiterwaarden, met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden, bevinden zich op steenworp afstand. Natuurgebieden, agrarische gronden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die je iedere dag weer rust en ontspanning brengt, én ook nog eens zorgt voor veel sfeer en recreatiemogelijkheden. 

  • Wat zit er in de buurt?

    De ligging van 't Hof van Campe is heel gunstig: in het pittoreske dorpje Ewijk binnen de gemeente Beuningen, tussen enerzijds de wijken Keizershoeve I en Den Alst en anderzijds de sportaccomodaties langs de Schoenaker. Het centrum van Beuningen is binnen handbereik en Nijmegen ligt op slechts 15 autominuten. Ook ligt 't Hof van Campe dicht bij de A73 en de A50, zodat Utrecht, Den Bosch en Eindhoven goed bereikbaar zijn. 

  • Wie worden je buren?

    't Hof van Campe bestaat uit 8 verschillende hofjes, ieder met zijn eigen karakter, maar toch allemaal passend bij de mooie landelijke omgeving. De eerste 5 hofjes zijn al gereed en opgeleverd aan de nieuwe bewoners, het zesde is nog in aanbouw. Cluster 7 en 8 worden de laatste hofjes die gerealiseerd worden in dit prachtige plan. Benieuwd naar wie je buren worden en hoe de wijk eruitziet? Loop er eens doorheen en ervaar de ruimtelijkheid en rust!

Reistijd naar belangrijke punten

Hieronder zie je de reistijd in minuten per fiets, openbaar vervoer en auto.

Naar
Supermarkt Ewijk 3 2 10
Basisschool De Reuzepas 3 4 13
Centrum Beuningen 10 7 19
Centrum Nijmegen 30 15 28
Natuurgebied Ewijkse Plaat 7 6 26

Hotspots in de buurt van Ewijk

Er is meer dan genoeg te beleven rond ’t Hof van Campe! Je kunt een uitgebreide wandeling door de uiterwaarden maken, heerlijk over de rustige dijk fietsen of een lekker hapje eten na een uitgebreide shopsessie. In het aangrenzende Ewijk, Beuningen en Winssen vind je namelijk precies wat jij nodig hebt, vlak naast je eigen voordeur. 

Nijmegen
1

Nijmegen

Op nog geen 15 autominuten of 30 fietsminuten van ‘t Hof van Campe ligt Nijmegen: de oudste stad van Nederland waar je uren kunt rondslenteren door de prachtige binnenstad. Het is dé plek in deze omgeving om heerlijk te shoppen en te genieten van het bourgondische leven. Zo is er een grote diversiteit aan gezellige cafeetjes en hippe restaurants.

Slot Doddendael, Ewijk
2

Slot Doddendael, Ewijk

Slot Doddendael is een karakteristiek middeleeuws kasteel in het land van Maas en Waal. Het slot kent een rijke geschiedenis die je kunt ervaren tijdens een bezoekje aan de slotgrachten en boomgaarden. Voor een heerlijk hapje eten kun je terecht in Brasserie Baronne, een sfeervol restaurant dat werkt met verse (streek)producten.

Ewijkse Plaat
3

Ewijkse Plaat

Om een prachtig natuurgebied te bezoeken hoef je niet ver te reizen als je in 't Hof van Campe woont. De Ewijkse Plaat ligt vlak over de Waal. Naast de prachtige flora van het rivierengebied kun je hier ook genieten van wilde konikpaarden en runderen. De perfecte plek om heerlijk uit te waaien in de weidse natuur!